top of page

Ønsker du selv at udføre alt det praktiske arbejde, men har brug for hjælp til at komme i gang? Så vil jeg gerne se dit område og give dig vejledning og inspiration til, hvordan du kommer i gang og fortælle hvilke tiltag, du med fordel kan lave.

Rådgivning
 

Plejeplaner og Kurser
 

Jeg udarbejder plejeplaner til større haver, offentlige områder, virksomheder, boligforeninger og andre støre institutioner. Ved at lave en plejeplan, sikres det, at alle parter er indforstået med, hvordan og hvornår et område skal plejes. Det er en god måde at skabe sig et overblik, da naturpleje er noget, der skal udføres permanent.

Samarbejde

Jeg kan lægge en plan, som andre kan følge, og der er altid mulighed for, at vi kan følge op på tingene, hvis der er behov for mere praktisk rådgivning.

Jeg tilbyder også samarbejde med gartnere og ejendomsfunktionsnære. Jeg kunne for eksempel slå et område med fingerklipper, hvor medarbejderne selv stod for opsamling og bortskafning.

Kurser

Jeg kan også tilbyde 1-dags kurser til medarbejdere. Her vil  jeg undervise i høslæt og vilde planter. Ring for mere info, så sammensætter jeg et program efter jeres ønsker og interesser.

bottom of page